Qui som

Salut, Drets, Acció és una iniciativa de Medicus Mundi Mediterrània amb més de quinze anys de trajectòria que va néixer per a la sensibilització i la incidència entorn als diferents factors que impedeixen garantir el dret a la salut al món - posant el focus en les desigualtats que se’n deriven- i fer-ho a través del cinema, el teatre o el debat. 

El 2024 la campanya pren un nou gir, aquest cop, sota el paraigües de la salut planetària, establint espais per visibilitzar, debatre i crear coneixement entorn al Dret a la Salut i sobretot, entorn a la salut planetària com a única via de conservació de la vida al planeta. I ho fa de la mà de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) com entitat en consorci.

Una nova col·laboració que neix del treball que les dues entitats estan portant a terme conjuntament a l’Amazònia Boliviana i que s’alinea amb l’objectiu de treballar també conjuntament en la sensibilització i l’augment del coneixement en Salut Planetària al Nord Global.

 

Col.lectius que impulsen Salut Drets Acció:

Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal)

https://www.isglobal.org/  
centre de recerca que compta amb més de 30 anys d’experiència en el camp de la salut global. L'objectiu darrera dels seus projectes és corregir les desigualtats a l'estat de salut de les diverses poblacions del món.

Medicus Mundi Mediterrania

http://www.medicusmundi.cat/
organització que porta més de 50 anys defensant el dret a la salut a tot el món i en l'enfortiment, la promoció i la defensa dels sistemes públics de salut basats en l'Atenció Primària.

 
im1
im2
im3
im4
im5
im6